04
juli
2018

Blauwzaam

BlauwzaamProMissie is sinds 2014 betrokken bij de werkgroep familiebedrijven van Stichting Blauwzaam. De werkgroep wil een actieve bijdrage leveren aan het voortbestaan van familiebedrijven en daarmee aan de duurzame vitaliteit van de regio Alblasserwaard/Vijfherenlanden.

Op 19 september organiseert de werkgroep familiebedrijven een bijeenkomst over “Emotie en Communicatie in het familiebedrijf”. Het is een uitdaging om als familie goed met elkaar te communiceren. Dit is natuurlijk voor elke familie van toepassing, maar juist voor ondernemende families staat er veel op het spel. Miscommunicatie/mismoetingen tussen familieleden kunnen vergaande gevolgen hebben voor het succes van het bedrijf en de harmonie in de familie. Hoe wordt er van oudsher in de familie gecommuniceerd? Hoe gaan we om met meningsverschillen? Welke patronen zijn er zichtbaar en wat voor effect hebben die patronen? En hoe verander je die patronen en kan je tot effectieve communicatie komen?

Tijdens een ontmoetings-/inspiratiebijeenkomst specifiek georganiseerd voor familieleden van familiebedrijven wordt er op bovengenoemde onderwerpen ingaan. De bijeenkomst start 19:30 en vind plaats bij Den Hartog B.V., Wilgenweg 4, Groot-Ammers. Voor meer informatie ga naar de website of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.