Samenwerken, Joint Venture en Fusie

Of het nou gaat om samenwerken of samengaan: wanneer ondernemers iets samen willen is er dikwijls een concrete strategische of commerciële aanleiding. Lastiger is het te bepalen in welke vorm en verhouding het beste kan worden samen gewerkt. Het onderhandelingsproces wordt bemoeilijkt doordat partijen ieder hun eigen belangen hebben en na de onderhandelingen samen verder moeten in hun gemeenschappelijke belang. Het gaat niet over een eenmalige transactie, zoals bij de aan- of verkoop van een onderneming, waarna elke partij zijn eigen weg gaat. Het gaat om een optimaal onderhandelingsresultaat voor een optimale (door)start met een maximale kans op succes door teamwerk en synergie.

Voor samenwerkende ondernemers is ProMissie het juiste startpunt. We helpen ondernemers die samen een onderneming willen starten bij het uitwerken en realiseren van hun plannen: van bedrijfsstrategie tot juridische samenwerkingsvorm.
Bij de start van de samenwerking zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in de juiste vorm. Samen met onze vaste juristen zorgen we voor aandeelhoudersovereenkomst, managementovereenkomst, arbeidsovereenkomst en ook begeleiden we de oprichting van de rechtspersonen.

Na de start versterken we de continuïteit van de samenwerking in de rol van klankbord, bedrijfsadviseur of Raad van Advies. Mocht zich onverhoopt een conflict voordoen dan brengen we de partijen nader tot elkaar en zorgen we voor conflictbemiddeling.
Voorts zorgen we voor oplossingen bij het beëindigen van een samenwerking.

ProMissie biedt deskundige begeleiding van dit proces in alle facetten. We werken daarbij nauw samen met de sleutelpersonen, huisadviseurs en ter zake kundige specialisten. We doen dit als procesbegeleider of als adviseur van een der partijen.

e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adriaan.lr - website

Direct contact?
Adriaan Westerveld:
06-20625499
Stuur Adriaan een e-mail

Praktijkcase

Bert, mede-eigenaar: "Het waren zeer leerzame bijeenkomsten, waaruit een mooie formule is ontstaan. Adriaan ging nergens aan voorbij."
Wanneer je als vrienden besluit samen te gaan werken, is het van belang juiste afspraken te maken. Daarom besloten Bert Verheij en Henri Kwant om Adriaan Westerveld van Promissie Eemland in te schakelen om de samenwerking  en het plan goed in kaart te brengen.
Lees meer...

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website