Foto Team Site Contact bijgesneden lage resolutie

Advies familiebedrijf

De menselijke aspecten, de historie, kernwaarden, gericht zijn op de toekomst, gaan voor duurzaam resultaat. Daarom hebben wij van ProMissie het familiebedrijf in ons hart gesloten. ProMissie weet de bijzondere aspecten van het familiebedrijf naar waarde te schatten en geeft specialistisch advies en ondersteuning bij de volgende activiteiten:

Opvolging in een familiebedrijf
Bedrijfsoverdracht is vooral: emotie. Het gaat om mensen en relaties, karakters en talenten, dromen en ambities. Wij stellen de transactie niet centraal, maar de mensen en hun context.
meer: Opvolging Familiebedrijf

Verkoop van een familiebedrijf
Er is binnen uw familie geen opvolging aanwezig, de omstandigheden in uw persoonlijk leven zijn veranderd of er is een andere reden tot verkoop.
meer: Verkoop van een familiebedrijf

Waardebepaling familiebedrijf
Een waardebepaling van een (familie)bedrijf wordt niet alleen uitgevoerd bij kopen, verkopen of fuseren. Ook voor periodieke waardering, geschillen en fiscale vraagstukken bij overdracht en nalatenschap.
meer: Waardebepaling familiebedrijf

Bedrijfsadvies
Het gaat bij het familiebedrijf om meer dan een focus op cijfers en de rationele aspecten van het zaken doen. De verantwoordelijkheid is veel breder.
meer: Bedrijfsadvies

De familie en het bedrijf
Met aandacht voor het familieberaad, de governance scan Goed Bestuur, het familiestatuut, de adviesraad en een STAK-bestuur.
meer: Familieberaad en goed bestuur

 

Praktijkcase

Tim, eigenaar een banketbakkerij: “We kijken tevreden terug op een soepele overdracht”
Tim: “Het lijkt wel of Tamme de Vries van ProMissie onze gedachten kan lezen. We hoeven maar weinig woorden te gebruiken om elkaar te begrijpen.” 
Lees meer...

Kennisartikel

Is overname van een familiebedrijf wel haalbare kaart?
De cijfers liegen er niet om. Maar 30% van de familiebedrijven overleeft de eerste generatie, daarna lopen de percentages snel af en maar 3% van alle familiebedrijven bestaat nog na de derde generatie. Het lijkt wel alsof een succesvolle bedrijfsoverdracht bijna onmogelijk is. 
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website