• Home
 • Coaching
 • Coaching directie/management

Coaching directie/management

Coaching van directie en management
Familiebedrijven hebben een eigen dynamiek en daarbij komt er als directeur of manager veel op u af. Zeker in het opvolgingsproces. In de dagelijkse bedrijfsvoering heeft u te maken met de uiteenlopende belangen van familie, bedrijf en aandeelhouders. U ervaart de uiteenlopende vraagstukken in de verschillende levensfasen van uzelf, de familie en het bedrijf. Daarbij kan er behoefte ontstaan aan persoonlijke ondersteuning en coaching. Zodat je er niet alleen voorstaat of eenvoudig weg als klankbord voor het perspectief van een betrokken buitenstaander.

U kunt bij ProMissie terecht voor executive coaching en coaching van managers en (potentiële) bedrijfsopvolgers. Een coachingstraject biedt nieuw elan bij de overdracht aan de volgende generatie en in enerverende periodes in het bestaan van een familiebedrijf. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak om goed om te gaan met met de verschillende belangen.

Executive coach in familiebedrijven
Familiebedrijven hebben bij uitstek te maken met het spanningsveld tussen de persoonlijke relaties en het bedrijfsmatig belang. Dat geeft een extra dimensie aan management en leiderschap. Zeker als we daar ook nog eens de bijzondere maatschappelijke betrokkenheid van familiebedrijven bij in ogenschouw nemen.
De ervaren coaches van ProMissie zijn thuis in het familiebedrijf. We kennen de geheel eigen dynamiek en problematiek. Met onze ervaring als coach van directeuren in het familiebedrijf zijn we goed bekend met de complexe vraagstukken. Bovendien hebben we een breed scala aan praktische instrumenten ontwikkeld die we u graag aanreiken. Niet alleen voor directeuren en bestuurders, maar ook voor familieleden in het management en externe managers.

Coaching (externe) managers in familiebedrijven
Als externe manager in een familieonderneming heeft u te maken met de kenmerkende eigenheden van het familiebedrijf. U vervult een belangrijke rol en bent goed opgeleid voor de functie, maar tegelijk ontdekt u dat sommige zaken anders lopen dan verwacht. Gerichte coaching vergroot uw effectiviteit. Het helpt u om als niet-familielid-directeur of manager goed te anticiperen op de typische dynamiek van het familiebedrijf.

Coaching van teams in het familiebedrijf
Ook voor management teams zorgt ProMissie voor passende begeleiding. Dat kan gaan om directie-teams, management teams of middenkader. Als het gaat om teammanagement in het familiebedrijf gaan we samen aan de slag met team building voor een maximale effectiviteit. Stapsgewijs werken we aan teamsamenstelling, vertrouwen, communicatie, incasseren en doorzetten. We beginnen met een intake en geven het traject samen vorm afhankelijk van de situatie. Bijvoorbeeld met team coaching, persoonlijke coaching, workshops, assessments en teambuildingsactiviteiten.

jolanda.lr

Direct contact?
Jolanda Oosterom:
06-22912570
Stuur Jolanda een e-mail

Praktijkcase

Tim, eigenaar een banketbakkerij: “We kijken tevreden terug op een soepele overdracht”
Tim: “Het lijkt wel of Tamme de Vries van ProMissie onze gedachten kan lezen. We hoeven maar weinig woorden te gebruiken om elkaar te begrijpen.” 
Lees meer...

Kennisartikel

Het zwarte gat
Onlangs las ik een interview met wielrenner Michael Boogerd in Veronica Magazine. Michael heeft een bijzondere sportcarriére als profwielrenner gehad met mooie overwinningen en successen in de Tour de France en de Amstel Goldrace. 

Lees meer...

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website