Familiebedrijvennetwerk Estafette

Familiebedrijvennetwerk
ProMissie Estafette is een netwerk voor (potentiële) overdragers en opvolgers van familiebedrijven (10-250 medewerkers). Doelstelling is het verbinden van ondernemers en generaties in het familiebedrijf. Het is een platform waar opvolgers, overdragers en familiebedrijf-lotgenoten elkaar ontmoeten, leren en geïnspireerd worden. Hiermee willen bijdragen aan persoonlijke groei en een duurzame bedrijfsoverdracht van het familiebedrijf. Samen zorgen we voor inspiratie om verder te investeren in de toekomst van familie en bedrijf.

Het familiebedrijven netwerk ProMissie Estafette is voortgekomen uit het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging. In 2014 heeft de eerste groep van jonge bedrijfsopvolgers met succes het leerwerktraject voltooid. Daarna zijn we elk jaar weer opnieuw gestart met een nieuwe groep jonge bedrijfsopvolgers. Van zowel overdragers als opvolgers krijgen we positieve reacties op het leerwerktraject: het contact met 'lotgenoten' en de interessante onderwerpen worden gewaardeerd. Door veel overdragers is gevraagd om een vervolgbijeenkomst en dat doen we met ProMissie Estafette: bedrijfsbezoeken aan familiebedrijven, interessante workshops en gelegenheid tot netwerken / het uitwisselen van ervaringen.

Programma
Het programma ziet er globaal als volgt uit: 
• 16:00-17:00 bedrijfsbezoek familiebedrijf
• 17:00-19:00 thema-workshop
• 19:00-20:00 netwerken bij borrel-buffet
NB. De tijden kunnen per bijeenkomst wijzigen. Kijk op de uitnodiging van de bijeenkomst voor de juiste tijden.


Voor wie?
De bijeenkomsten zijn exclusief voor (potentiële) opvolgers en overdragers (vaders/moeders). Deelname kost € 50,- per persoon.

Wilt u weten wanneer onze volgende netwerkbijeenkomst is, kijk dan snel verder op de nieuwspagina van onze website of stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adriaan.lr - website

Direct contact?
Adriaan Westerveld:
06-20625499
Stuur Adriaan een e-mail

Kennisartikel

Veilig gehecht – Soepel overgedragen?
Familiebedrijven vormen een belangrijk deel van de economie in Nederland: ze zijn verantwoordelijk voor de helft van het BNP en de helft van alle werknemers in Nederland is werkzaam bij een familiebedrijf. Grote uitdaging voor familiebedrijven is de overdracht naar de volgende generatie. Die overdracht blijkt vaker niet, dan wel succesvol te verlopen. Naast de persoonlijke drama’s die dit met zich meebrengt voor de betrokken families, raken jaarlijks zo’n 50.000 werknemers door een verkeerd gelopen overdracht hun baan kwijt. 
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website