Familiebedrijvennetwerk Estafette

Familiebedrijvennetwerk
ProMissie Estafette is een netwerk voor (potentiële) overdragers en opvolgers van familiebedrijven (10-250 medewerkers). Doelstelling is het verbinden van ondernemers en generaties in het familiebedrijf. Het is een platform waar opvolgers, overdragers en familiebedrijf-lotgenoten elkaar ontmoeten, leren en geïnspireerd worden. Hiermee willen bijdragen aan persoonlijke groei en een duurzame bedrijfsoverdracht van het familiebedrijf. Samen zorgen we voor inspiratie om verder te investeren in de toekomst van familie en bedrijf.

Het familiebedrijven netwerk ProMissie Estafette is voortgekomen uit het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging. In 2014 heeft de eerste groep van jonge bedrijfsopvolgers met succes het leerwerktraject voltooid. Daarna zijn we elk jaar weer opnieuw gestart met een nieuwe groep jonge bedrijfsopvolgers. Van zowel overdragers als opvolgers krijgen we positieve reacties op het leerwerktraject: het contact met 'lotgenoten' en de interessante onderwerpen worden gewaardeerd. Door veel overdragers is gevraagd om een vervolgbijeenkomst en dat doen we met ProMissie Estafette: bedrijfsbezoeken aan familiebedrijven, interessante workshops en gelegenheid tot netwerken / het uitwisselen van ervaringen.

Programma
Het programma ziet er globaal als volgt uit: 
• 16:00-17:00 bedrijfsbezoek familiebedrijf
• 17:00-19:00 thema-workshop
• 19:00-20:00 netwerken bij borrel-buffet
NB. De tijden kunnen per bijeenkomst wijzigen. Kijk op de uitnodiging van de bijeenkomst voor de juiste tijden.


Voor wie?
De bijeenkomsten zijn exclusief voor (potentiële) opvolgers en overdragers (vaders/moeders). Deelname kost € 50,- per persoon.

Wilt u weten wanneer onze volgende netwerkbijeenkomst is, kijk dan snel verder op de nieuwspagina van onze website of stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adriaan.lr - website

Direct contact?
Adriaan Westerveld:
06-20625499
Stuur Adriaan een e-mail

Kennisartikel

Rentmeesterschap en goed bestuur in het Familiebedrijf (1)
Er wordt ons bij ProMissie vaak gevraagd wat wij onder goed bestuur verstaan. Eerlijk gezegd vind ik dat best een lastige vraag. Ik ben er eens over gaan
nadenken. Waarom valt deze vraag zo moeilijk te beantwoorden?
lees meer...

Kennisartikel

Hebben familiebedrijven toekomst? Wie wordt uw bedrijfsopvolger?
Diverse universitaire onderzoeken laten zien dat familiebedrijven ook voor een flinke uitdaging staan. De ondernemer die het bedrijf gestart is, heeft dit meestal
gedaan uit een bepaalde bevlogenheid. Maar dit wil niet automatisch zeggen dat mogelijke opvolgers in de familie dezelfde bevlogenheid of capaciteiten hebben.
Lees meer...

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.