Het team

Ons team met specialisten voor het familiebedrijf en MKB Ondernemingen bestaat uit :

Adriaan siteAdriaan Westerveld
Managing Director / Senior-adviseur

Adriaan komt uit een familiebedrijf en heeft de typische kenmerken zelf ervaren. Een ondernemende bruggenbouwer met oog voor het bedrijf en hart voor de mensen. Sterk van idee naar uitvoering, gericht op de grote lijn met oog voor details

Lees meer

Jolanda siteJolanda Oosterom
Senior-adviseur

Jolanda begeleidt bedrijven in veranderingsprocessen. Dit doet ze door naast de ondernemer te staan om samen met hem stappen te zetten. Met heldere communicatie, enthousiasme en daadkracht zorgt zij voor de juiste begeleiding.

Lees meer

Henk site Henk Bezemer MBA
Senior-adviseur

Henk is een gedreven familiebedrijvenadviseur met een scherp oog voor de intermenselijke relaties. Hij combineert een scherp analytisch inzicht in cijfers en bedrijfsprocessen met een grote betrokkenheid naar zijn omgeving. Zijn passie ligt

Lees meer

Henk site Peter van Dillen
Senior-adviseur

Peter was al vroeg in zijn werkzame leven ondernemer en heeft later de switch gemaakt naar bestuurder en directievoorzitter van een 150 jaar oud familiebedrijf. Daar is de liefde voor het familiebedrijf begonnen. Peter is zowel daadkrachtig als analytisch en heeft een duidelijke helikopterview en daarmee ook oog voor alle betrokkenen in het bedrijf of proces.

Lees meer

Piet Spruijtenburg site 2018Piet Spruijtenburg AC RAB
Senior-adviseur

Piet is opgegroeid in een familiebedrijf en heeft daarna veel expertise opgebouwd op het gebied van bedrijfsoverdracht. Hij vindt het evenwicht tussen bedrijfsbelangen, familiebelangen en eigendomsbelangen

Lees meer

Tamme de Vries site 2018Tamme de Vries RV
Senior-adviseur (Register Valuator)

Tamme heeft ProMissie Bedrijfsoverdracht opgericht om ondernemers te begeleiden bij het kopen en verkopen van een onderneming. Hij is een daadkrachtige ondernemer, een pionier met visie

Lees meer

JP sitedrs. Jan Pieter van Ree RA RV
Senior-adviseur (Register Valuator)

Jan Pieter ziet het als zijn missie om ondernemers en hun familie deskundig en betrokken te faciliteren zodat zij knopen kunnen doorhakken op voor hen cruciale momenten.

Lees meer

Patricia Hofman site 2018Patricia Hofman
Adviseur

Patricia is een gedreven bedrijfsadviseur die haar ervaringen inzet op het gebied van financieringsvraagstukken, procesbegeleiding van aan-, verkoop en overdracht en als sparringpartner/coach voor de ondernemer.

Lees meer

Foto Aad 2020 siteAad van der Lem
Adviseur

Aad is van kinds af aan betrokken geweest bij het bedrijf van zijn familie en begrijpt zowel de kracht als de uitdagingen die een familiebedrijf met zich meebrengen. Hij houdt ervan de koe bij de hoorns te vatten, is praktisch ingesteld en resultaatgericht. 

Lees meer

 

Chris van Beek 9703 site defPieter Foekens MBA RAB
Adviseur

Pieter heeft zijn hart verloren aan het familiebedrijf. Hij snapt de opgave en de omgeving. Zijn drive is te zoeken naar integrale oplossingen en hij begrijpt de impact daarvan op het familiebedrijf. Pieter is een ondernemende generalist die in een dynamische omgeving graag samen resultaten boekt.

Lees meer

Foto ProMissie Geja ingezoomd siteGeja de Groot
Adviesmedewerker

Geja begeleidt ondernemers in het opvolgingstraject. Met haar betrokken, oprechte, enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid staat ze naast de ondernemer in dit proces.

Lees meer

Astrid van Os site 2018 kleinAstrid van Os
Office Manager / Contextueel adviesmedewerker

Als Office Manager zorgt Astrid voor het goed reilen en zeilen van onze organisatie. Als contextueel adviesmedewerker denkt zij mee over familiesystemen. Ze houdt van heldere communicatie, een open sfeer, aandacht voor elkaar en staat graag voor mensen klaar. 

Lees meer

Rob siteRob Zoutewelle
Adviseur (Register Loopbaanprofessional)

Rob is een mensenmens in hart en nieren. Hij heeft een ruime ervaring in P&O en werving en selectie in uiteenlopende bedrijfstakken en zich gespecialiseerd als loopbaanprofessional. Het is zijn ambitie

Lees meer

Marnixir. Marnix van Bruggen
Contextueel adviseur

Marnix is contextueel adviseur. Hij is specialist op het gebied van familie en relaties binnen het  familiebedrijf. Waar (familie)relaties tot vragen of problemen leiden of waar deze belemmerend zijn voor personen en het bedrijf ...

Lees meer

Kennisnetwerk ProMissie

Met het Kennisnetwerk Familiebedrijf voor adviseurs delen we opgebouwde kennis en ervaring met
andere professionals die werken in hetzelfde werkveld. Met en van elkaar leren, als basis voor samenwerken.
Bij dit Kennisnetwerk Familiebedrijf zijn aangesloten:

MarnixKarel van Holten
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Karel is een allround sparringpartner voor MKB-bedrijven waarbij hij als managementcoach directies en (management)teams begeleidt bij veranderingsvraagstukken op zowel organisatorisch als persoonlijk vlak.

Lees meer

 

ThimoThimo Kooiman
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Beweging in mens-en-werk, dat is wat Thimo drijft. Naast individuen, ondernemers, teams en bedrijven staan en hen begeleiden in hun ontwikkelingsprocessen. Samen onderzoeken wat nodig is, wat werkt, wat mist, koers vinden, stappen zetten
en onderweg leren. Als bruggenbouwer creëert hij snel een voedingsbodem voor groei en verandering.

Lees meer

 

MarnixBart Visser
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Bart heeft jarenlange ervaring als mede-eigenaar van een familiebedrijf en als bestuurder van een missiegedreven organisatie. Dat heeft hem voldoende bagage verschaft om bedrijven verder te helpen. Bart is volhardend en enthousiast in het zoeken naar oplossingen en neemt geen genoegen met standaard antwoorden.

Lees meer

 

Kees Vooijs siteKees Vooijs
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Kees is een gedreven ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in verschillende directie – en managementfuncties. Hij is getrouwd met Ellen, woont in Katwijk aan zee, en samen hebben zij vier kinderen.

Lees meer

 

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website