Het team

Ons team met specialisten voor het familiebedrijf en MKB Ondernemingen bestaat uit :

Adriaan siteAdriaan Westerveld
Managing Director / Senior-adviseur

Adriaan komt uit een familiebedrijf en heeft de typische kenmerken zelf ervaren. Een ondernemende bruggenbouwer met oog voor het bedrijf en hart voor de mensen. Sterk van idee naar uitvoering, gericht op de grote lijn met oog voor details

Lees meer

Jolanda siteJolanda Oosterom
Senior-adviseur

Jolanda begeleidt bedrijven in veranderingsprocessen. Dit doet ze door naast de ondernemer te staan om samen met hem stappen te zetten. Met heldere communicatie, enthousiasme en daadkracht zorgt zij voor de juiste begeleiding.

Lees meer

Henk site Henk Bezemer MBA
Senior-adviseur

Henk is een gedreven familiebedrijvenadviseur met een scherp oog voor de intermenselijke relaties. Hij combineert een scherp analytisch inzicht in cijfers en bedrijfsprocessen met een grote betrokkenheid naar zijn omgeving. Zijn passie ligt

Lees meer

Henk site Peter van Dillen
Senior-adviseur

Peter was al vroeg in zijn werkzame leven ondernemer en heeft later de switch gemaakt naar bestuurder en directievoorzitter van een 150 jaar oud familiebedrijf. Daar is de liefde voor het familiebedrijf begonnen. Peter is zowel daadkrachtig als analytisch en heeft een duidelijke helikopterview en daarmee ook oog voor alle betrokkenen in het bedrijf of proces.

Lees meer

Piet Spruijtenburg site 2018Piet Spruijtenburg AC RAB
Senior-adviseur

Piet is opgegroeid in een familiebedrijf en heeft daarna veel expertise opgebouwd op het gebied van bedrijfsoverdracht. Hij vindt het evenwicht tussen bedrijfsbelangen, familiebelangen en eigendomsbelangen

Lees meer

Tamme de Vries site 2018Tamme de Vries RV
Senior-adviseur (Register Valuator)

Tamme heeft ProMissie Bedrijfsoverdracht opgericht om ondernemers te begeleiden bij het kopen en verkopen van een onderneming. Hij is een daadkrachtige ondernemer, een pionier met visie

Lees meer

JP sitedrs. Jan Pieter van Ree RA RV
Senior-adviseur (Register Valuator)

Jan Pieter ziet het als zijn missie om ondernemers en hun familie deskundig en betrokken te faciliteren zodat zij knopen kunnen doorhakken op voor hen cruciale momenten.

Lees meer

Patricia Hofman site 2018Patricia Hofman
Adviseur

Patricia is een gedreven bedrijfsadviseur die haar ervaringen inzet op het gebied van financieringsvraagstukken, procesbegeleiding van aan-, verkoop en overdracht en als sparringpartner/coach voor de ondernemer.

Lees meer

Chris van Beek 9703 site defPieter Foekens MBA RAB
Adviseur

Pieter heeft zijn hart verloren aan het familiebedrijf. Hij snapt de opgave en de omgeving. Zijn drive is te zoeken naar integrale oplossingen en hij begrijpt de impact daarvan op het familiebedrijf. Pieter is een ondernemende generalist die in een dynamische omgeving graag samen resultaten boekt.

Lees meer

Chris van Beek 9703 site defGert-Jan Verploeg
Adviseur

Gert-Jan heeft een brede ervaring opgedaan. Als accountant kreeg hij affiniteit met het MKB, als zelfstandig ondernemer in zijn melkveebedrijf met het ondernemerschap en bij IGM als manager. 

Lees meer

Kees Vooijs siteKees Vooijs
Adviseur

Kees is een gedreven ondernemer die zijn sporen heeft verdiend in verschillende directie – en managementfuncties. Hij is getrouwd met Ellen, woont in Katwijk aan zee, en samen hebben zij vier kinderen.

Lees meer

Foto ProMissie Geja ingezoomd siteArnout de Vries
Adviseur

Arnout laat zich in zijn werk het best omschrijven als analytisch, doortastend en resultaatgericht met een verlangen naar verbinding. Die eigenschappen zijn waardevol voor het bedrijf en de mensen die de onderneming dragen.

Lees meer

Astrid van Os site 2018 kleinAstrid Gies
Contextueel Adviseur / Office Manager

Astrids stijl van samenwerken wordt gekenmerkt door luisteren, verbinden en erkenning geven. Haar persoonlijke werkstijl is verantwoordelijkheid nemen, overzicht houden, zorgdragen en zorgvuldig afronden. Deze kerntalenten maken haar betrouwbaar en effectief in haar rol van contextueel adviseur. In deze rol loopt zij op met ondernemende families waar de harmonie onder druk staat en verbindingen onderhoud en herstel nodig hebben.

Lees meer

Foto ProMissie Geja ingezoomd siteGeja de Groot
Adviesmedewerker

Geja begeleidt ondernemers in het opvolgingstraject. Met haar betrokken, oprechte, enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid staat ze naast de ondernemer in dit proces.

Lees meer

Marnixir. Marnix van Bruggen
Contextueel adviseur

Marnix is contextueel adviseur. Hij is specialist op het gebied van familie en relaties binnen het  familiebedrijf. Waar (familie)relaties tot vragen of problemen leiden of waar deze belemmerend zijn voor personen en het bedrijf ...

Lees meer

Kennisnetwerk ProMissie

Met het Kennisnetwerk Familiebedrijf voor adviseurs delen we opgebouwde kennis en ervaring met
andere professionals die werken in hetzelfde werkveld. Met en van elkaar leren, als basis voor samenwerken.
Bij dit Kennisnetwerk Familiebedrijf zijn aangesloten:

Foto Aad 2020 siteAad van der Lem
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Aad is van kinds af aan betrokken geweest bij het bedrijf van zijn familie en begrijpt zowel de kracht als de uitdagingen die een familiebedrijf met zich meebrengen. Hij houdt ervan de koe bij de hoorns te vatten, is praktisch ingesteld en resultaatgericht. 

Lees meer

 

ThimoThimo Kooiman
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Beweging in mens-en-werk, dat is wat Thimo drijft. Naast individuen, ondernemers, teams en bedrijven staan en hen begeleiden in hun ontwikkelingsprocessen. Samen onderzoeken wat nodig is, wat werkt, wat mist, koers vinden, stappen zetten
en onderweg leren. Als bruggenbouwer creëert hij snel een voedingsbodem voor groei en verandering.

Lees meer

 

MarnixBart Visser
Lid Kennisnetwerk ProMissie

Bart heeft jarenlange ervaring als mede-eigenaar van een familiebedrijf en als bestuurder van een missiegedreven organisatie. Dat heeft hem voldoende bagage verschaft om bedrijven verder te helpen. Bart is volhardend en enthousiast in het zoeken naar oplossingen en neemt geen genoegen met standaard antwoorden.

Lees meer

 

 

 

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website