• Home
 • Nieuws
 • Leerwerktraject 'Familie Bedrijf en Opvolging' 2016 van start!
22
januari
2016

Leerwerktraject 'Familie Bedrijf en Opvolging' 2016 van start!

ProMissie Leerwerktraject 2016 2We zijn weer begonnen! Na 2014 en 2015, is de eerste avond van het leerwerktraject 'Familie Bedrijf en Opvolging' 2016 ook een feit! Afgelopen dinsdag hebben wij 13 enthousiaste jonge opvolgers in een familiebedrijf een beetje leren kennen. Nu mogen wij ze een heel jaar lang volgen, begeleiden en uitdagen. Wij zien er naar uit!

Ook dit jaar is de variatie weer groot. De familiebedrijven waar zij onderdeel van zijn komen uit verschillende branches. Soms kan het verschil bijna niet groter zijn. Toch is er iets dat ze verbind: ze zijn allemaal (mogelijke) opvolgers in het familiebedrijf en lopen daardoor tegen dezelfde vragen en uitdagingen aan. Dat schept gelijk verbinding!

ProMissie Leerwerktraject 2016 1Deze eerste avond stond in allereerst in het teken van een kennismaking en het uitspreken van verlangens en verwachtingen.
Daarnaast hebben we het uitgebreid gehad over het familiebedrijf, hoe is het om erin geboren te zijn, hoe zit het met de historie, hoe functioneert het familiesysteem (of juist niet) en wat zijn de zwaktes en sterktes van het familiebedrijf. Hoe werkt het drie cirkelmodel en hoe zit het met binding, geboeidheid en betrokkenheid.  Kortom een boeiende aftrap van een nieuw leerwerktraject 'Familie Bedrijf en Opvolging' met de nodige actie en interactie.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.