• Home
 • Nieuws
 • Netwerkbijeenkomst jonge ondernemers: Jobs 03-09-2015
07
september
2015

Netwerkbijeenkomst jonge ondernemers: Jobs 03-09-2015

Jobs bijeenkomst ProMissie 1Afgelopen donderdag, 3 september, ontvingen wij de jonge ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg, die aangesloten zijn bij JOBS (onderdeel van de Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg), op ons kantoor in Bunschoten voor een interactieve bijeenkomst.Het thema was: 'Wat is jouw stijl van (samen)werken'.

Iedereen heeft een persoonlijke gedragsprofiel. Wat is jouw stijl van werken, samenwerken, leiderschap, conflicten en beïnvloeden van anderen? Inzicht in je eigen gedragsstijl en herkenning Jobs bijeenkomst ProMissie 2van die van anderen zorgt voor betere samenwerking. We hebben de deelnemers meer inzicht daarin gegeven door het invullen van een DISC persoonlijkheidsprofiel. Alle deelnemers ontvingen een persoonlijk rapport over hun gedragsstijl en hoe ze op anderen overkomen.

Tijdens de bijeenkomst zijn de deelnemers daar actief mee aan de slag gegaan. Het gaf inzicht in kernkwaliteiten, maar ook in valkuilen. In uitdagingen maar ook in allergiën.
Kortom het wat een bijzonder inspirerende bijeenkomst, die veel stof gaf tot nadenken & doorspreken, met als doel een betere samenwerking met collegae, personeel, klanten, e.d.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website