• Home
 • Nieuws
 • ProMissie begeleidt overname Aldowa door Anders Invest
04
juli
2018

ProMissie begeleidt overname Aldowa door Anders Invest

Aldowa MarkthalAnders Invest heeft op 28 juni j.l. een participatie van 65% in Aldowa te Rotterdam gerealiseerd. De verkopende partij blijft na de overname betrokken als aandeelhouders en directie. ProMissie heeft de aandeelhouders tijdens het gehele traject begeleid.

De Krom Groep-Aldowa
Aldowa heeft meer dan veertig jaar ervaring met de enginering, productie en montage van metalen en composieten gevelbekleding. Aldowa heeft zich door de jaren heen kunnen ontwikkelen tot een koploper in haar markt, omdat ze groot durft te denken en schittert in complexe opdrachten. Al hun kennis, creativiteit, ervaring en vakmanschap kunnen ze daarin kwijt. Ze hebben meegewerkt aan verschillende spraakmakende ontwerpen zoals de Markthal en het Centraal Station in Rotterdam, en het Centraal Station in Utrecht. Aldowa werkt samen met veel grote projectontwikkelaars en aannemers en wordt steeds vroeger in het proces betrokken om als expert vanaf de ontwerpfase mee te denken over innovatieve gevelbekleding.

Anders Invest
Anders Invest is een investeringsmaatschappij die zich richt op het Nederlandse midden- en kleinbedrijf met een technisch karakter, bewezen omzet- en winstcapaciteit en gevestigd binnen een straal van 350 km rondom Maarsbergen. Zij stelt risicodragend kapitaal ter beschikking van € 1 miljoen tot € 15 miljoen ten behoeve van zowel minderheid- als meerderheidsbelangen. Het fonds heeft reeds geïnvesteerd in 12 ondernemingen. De aanpak van Anders Invest onderscheidt zich door focus op de lange termijn, duurzame waardeontwikkeling, praktische en actieve managementondersteuning en een eerlijke en transparante benadering.

Overname
De directie van De Krom Groep-Aldowa kijkt enthousiast terug op de overname en blijft ook na de overname als aandeelhouders en directie betrokken. “Creativiteit en kwaliteit zijn een belangrijk onderdeel van onze identiteit als bedrijf. Anders Invest deelt deze waarden met ons. We zien daardoor mooie kansen tot het versterken van onze beider kwaliteiten en gezamenlijke drive."

ProMissie
ProMissie Bedrijfsoverdracht heeft de aandeelhouders van De Krom Groep-Aldowa tijdens het gehele verkooptraject begeleidt. Piet Spruijtenburg RAB en Robert de Vries RAB trokken tijdens het proces als specialisten samen op om de aandeelhouders vanaf het eerste begin bij te staan. 

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.