11
juni
2020

Ronde Tafel lunch voor ondernemers

blur brainstorming chatting 1881333 siteAls overdrager in een familiebedrijf denk je na over vragen als: Hoe maak ik bedrijfsoverdracht bespreekbaar? Zijn mijn kinderen wel geschikt? Als ouder wil je je kinderen niet teveel onder druk zetten. Toch kun je niet vroeg genoeg beginnen om bedrijfsopvolging bespreekbaar te maken. Maar hoe pak je dat dan aan?

 

ProMissie organiseert speciaal voor directeuren, aandeelhouders en hun echtgenotes van familiebedrijven ronde tafel gesprekken. In een informele sfeer samen met andere familiebedrijven in gesprek over bedrijfsopvolging en andere onderwerpen die leven bij familiebedrijven. 

Een familiebedrijfsadviseur van ProMissie zal hierbij aanwezig zijn om vragen te kunnen beantwoorden die hij/zij tegenkomt vanuit praktijk.

We nodigen u van harte uit voor dit ronde tafel gesprek, omdat wij het belangrijk vinden dat familiebedrijven ervaringen uitwisselen.  De volgende ronde tafel gesprekken staan gepland:

 • maandag 12 oktober
 • maandag 16 november

 

 

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website