Instagram

28
mei
2020

Hoe ziet de toekomst eruit?

20200519 adviseurs in actie business canvas smal siteHoe gaat de toekomst eruit zien? Wat gaat deze coronacrisis mogelijk op korte en lange termijn voor ons betekenen? En wat heeft dit voor impact op mijn bedrijfsactiviteiten? Een goede ondernemer denkt een aantal stappen vooruit. Het is lastig te voorspellen hoe de coronacrisis zich gaat ontwikkelen en hoe de maatregelen worden aangepast. Volgende week schrijft onze collega Tamme de Vries daar een blog over. Wilt u nu al meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze site. Of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

27
mei
2020

Inbelspreekuur / Ronde Tafel

11277394 ProMissie 2 smalProMissie organiseert speciaal voor directeuren, aandeelhouders en hun echtgenotes van familiebedrijven inbelspreekuren of virtuele ronde tafel gesprekken. In een informele sfeer samen met andere familiebedrijven of onze adviseurs in gesprek over onderwerpen die leven bij familiebedrijven, zoals bijvoorbeeld hoe start je op in de crisis na de lockdown. Lees meer. Of neem deel via deze link.

22
mei
2020

MoederMaster

8 smalPartner zijn van een ondernemer of samen ondernemer zijn in een familiebedrijf kan best ingewikkeld zijn. Het bedrijf neemt een grote plek in en dat staat soms op gespannen voet met het gezinsleven en de familie. Voor vrouwen in het familebedrijf organiseert ProMissie de MoederMaster. Lees hier verder.

15
mei
2020

ProMissie Rivierenland uitgelicht

20200515 Rivierenland smalOnze collega’s van ProMissie Rivierenland zijn onlangs geïnterviewd door Kontakt Mediapartners. In het interview vertelden zij over de passie van ProMissie voor het familiebedrijf en het overdrachtsproces. Lees hier verder.

13
mei
2020

Leerwerktraject voor potentiele opvolgers in het familiebedrijf

20191008 les5 3 smalAls kandidaat voor opvolging in een familiebedrijf sta je voor grote keuzes en vragen. In het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging krijg je antwoord op deze vragen en verdiepen wij je kennis en vaardigheden rond het opvolgingsproces. Dat maakt je een sterke gesprekspartner en helpt bij de overdracht. Je groeit er naartoe. Meer weten? Lees hier verder.

07
mei
2020

Van normaal naar abnormaal….

Tamme smaleCollega Tamme De Vries denkt mee met ondernemers in deze tijd waarin niets meer normaal lijkt te zijn. U vindt zijn blog hier.

07
mei
2020

Hoe blijf je staande in de crisis?

overleg smalCollega Adriaan Westerveld schreef drie blogs over hoe u als ondernemer staande blijft in deze crisis. U vindt ze hier.

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.