Instagram

16
juli
2020

Leerwerktraject voor potentiele opvolgers in het familiebedrijf

20191008 les5 3 smalAls kandidaat voor opvolging in een familiebedrijf sta je voor grote keuzes en vragen. In het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging krijg je antwoord op deze vragen en verdiepen wij je kennis en vaardigheden rond het opvolgingsproces. Dat maakt je een sterke gesprekspartner en helpt bij de overdracht. Je groeit er naartoe. Meer weten? Lees hier verder.

15
juli
2020

Is er behoefte aan een ander soort leiderschap in crisistijd?

20200715 leiderschap smalCollega Patricia Hofman schreef een artikel over leiderschap in crisistijd. In deze coronatijd kwamen managers en directie voor grote uitdagingen te staan. Wat voor keuzes maak je dan en hoe daadkrachtig moet je zijn? En wat maakt verbinding dan voor verschil en hoe verbind je je als manager met je medewerkers? Lees hier meer.

09
juli
2020

Vrouwen in het familiebedrijf

8 smalPartner zijn van een ondernemer of samen ondernemer zijn in een familiebedrijf kan best ingewikkeld zijn. Het bedrijf neemt een grote plek in en dat staat soms op gespannen voet met het gezinsleven en de familie. Lees hier over de verschillende petten van vrouwen in familiebedrijven. Speciaal voor die vrouwen organiseert ProMissie de MoederMaster. Lees hier verder.

08
juli
2020

Familiestatuut

FamilieAls team komen we regelmatig bijeen om onze kennis scherp te houden en te verdiepen om zo jou als klant goed van dienst te zijn. Afgelopen bijeenkomst was het thema het familiestatuut. Een belangrijk instrument wat bijdraagt aan harmonie in de familie en continuïteit van het familiebedrijf. Door als familie samen het proces van het familiestatuut te doorlopen, komt het gesprek op gang en worden belangen en opvattingen duidelijk, zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Collega Adriaan Westerveld vertelt in dit artikel hoe dit familiestatuut helpend was bij één van onze klanten.

18
juni
2020

Begeleiding bedrijfsopvolging onmisbaar voor het eindresultaat

Bongers klantinterview 2020 site smalSinds een jaar staat Sander Bongers aan het roer van architectenbureau Bongers dat is opgericht door zijn vader Cees Bongers. Sander was als kleine jongen al vaak aan de tekentafel te vinden: al toen hij acht jaar was, tekende hij zijn eerste plattegrond. Sander heeft twee zussen en een broer, maar alleen hij toonde interesse in het architectenvak. Na zijn studie aan de TU Delft ging Sander fulltime in het bedrijf werken en het afgelopen jaar heeft hij het bedrijf officieel overgenomen. We spraken met hem en zijn vrouw Marjan op het kantoor van Bongers Architecten in Oud-Alblas. Lees hier het hele interview.

16
juni
2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

20200615 nieuwsbrief2Deze week is onze zomer nieuwsbrief uitgekomen.Met artikelen over hoe jij jouw onderneming mee kunt laten bewegen in deze veranderende wereld, is opvolging in het familiebedrijf wel haalbare kaart? En een interview met één van onze klanten over hoe onmisbaar begeleiding is bij bedrijfsopvolging.

Ook elk kwartaal interessante artikelen ontvangen? Schrijf je dan hier in.

28
mei
2020

Hoe ziet de toekomst eruit?

20200519 adviseurs in actie business canvas smal siteHoe gaat de toekomst eruit zien? Wat gaat deze coronacrisis mogelijk op korte en lange termijn voor ons betekenen? En wat heeft dit voor impact op mijn bedrijfsactiviteiten? Een goede ondernemer denkt een aantal stappen vooruit. Het is lastig te voorspellen hoe de coronacrisis zich gaat ontwikkelen en hoe de maatregelen worden aangepast. Volgende week schrijft onze collega Tamme de Vries daar een blog over. Wilt u nu al meer weten? Neem dan eens een kijkje op onze site. Of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.