Instagram

26
april
2022

Cursus Opvolgen in het Familiebedrijf

Week19 01Maandag OpvolgenInHetFamiliebedrijfAls kandidaat voor opvolging in een familiebedrijf sta je voor grote keuzes en vragen. In het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging krijg je antwoord op deze vragen en verdiepen wij je kennis en vaardigheden rond het opvolgingsproces. Dat maakt je een sterke gesprekspartner en helpt bij de overdracht. Je groeit er naartoe. Meer weten? Lees hier verder.

28
april
2022

Bedrijfsoverdracht

Week17 02Donderdag BedrijfsoverdrachtInHetFamiliebedrijfFamiliebedrijven bestaan uit drie elkaar overlappende systemen: de familie, het bedrijf en het eigendom. Bij ProMissie kijken we binnen deze context naar het familiebedrijf. Meer dan bij het ‘gemiddelde bedrijf’ gaat het over de mensen en hun betrokkenheid bij de onderneming. Zo voelen alle betrokkenen zich gehoord, begrepen, serieus genomen, gezien, erkend en gewaardeerd. Wil je meer weten over onze aanpak van bedrijfsoverdracht van het familiebedrijf? Lees hier verder.

21
april
2022

Over ProMissie

Week16 Woensdag OverProMissieDit is Adriaan Westerveld, onze analytische bruggenbouwer. Adriaan kom uit een familiebedrijf en heeft de dynamiek van een familiebedrijf zelf ervaren. Hij is een analytische bruggenbouwer met oog voor het bedrijf en hart voor mensen. Adriaan heeft ervaring als klankbord en adviseur in aandeelhoudersvergaderingen, Raad van Advies en STAK. Hij komt graag langszij om worstelende zakenmensen te ondersteunen in hun dilemma's.Lees meer.

20
april
2022

Klanten vertellen

Week16 02Woensdag KlantenVertellenMarc Nieuwland is al meer dan 23 jaar de eigenaar van Wasserij Newasco. Volgens Marc zitten duurzame relaties in het DNA van familiebedrijven: het hoort bij de cultuur en de kernwaarden. “Newasco gaat altijd voor de lange termijn en heeft duurzame relaties met werknemers, met klanten en leveranciers. De klik is daarbij belangrijk. Dan is een relatie vanzelf langdurig.” ProMissie adviseur Adriaan Westerveld trekt al 13 jaar op met Marc. Zijn deelname aan de STAK was het begin van een langdurige relatie. Marc zegt: “Het voordeel van zolang samen optrekken is dat je elkaar steeds beter leert kennen.” Dat geldt niet alleen voor Marc en Adriaan. De adviseur kent het bedrijf en de mensen in het bedrijf kennen de adviseur. Die duurzaamheid in de relatie met een adviseur vindt Marc heel waardevol." Lees meer.

14
april
2022

Masterclass voor vrouwen in het familiebedrijf

720200915 les 1 collage siteOnlangs startten wij met de primeur van onze Masterclass voor vrouwen in het familiebedrijf. Mooie bijeenkomsten met vrouwen in verschillende levensfasen en verschillende rollen, maar allemaal met een band met het familiebedrijf. Deze Master bestaat uit vier bijeenkomsten met elk een eigen thema dat in gaat op familiebedrijf, familie en communicatie. Ben jij ook vrouw in of betrokken bij een familiebedrijf en ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer info hier.

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website