Instagram

16
oktober
2020

MoederMaster: vrouwen in het familiebedrijf

720200915 les 1 collage siteVandaag startten wij met de primeur van onze MoederMaster voor vrouwen in het familiebedrijf. Een mooie eerste bijeenkomst van vier, met vrouwen in verschillende levensfasen en verschillende rollen, maar allemaal met een band met het familiebedrijf. Onderwerp van deze eerste bijeenkomst : 'Het familiebedrijf en ik.' Ben jij ook vrouw in of betrokken bij een familiebedrijf en ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer info hier.

13
oktober
2020

Het zwarte gat

tijdschriftCollega Piet Spruijtenburg schreef een artikel over over Het zwarte gat van Michael Boogerd. Over loslaten, afstand nemen en nieuwe invulling vinden. Voor overdragende ondernemers. Lees hier verder.

16
september
2020

Leerwerktraject voor potentiele opvolgers in het familiebedrijf

20191008 les5 3 smalAls kandidaat voor opvolging in een familiebedrijf sta je voor grote keuzes en vragen. In het Leerwerktraject Familie Bedrijf en Opvolging krijg je antwoord op deze vragen en verdiepen wij je kennis en vaardigheden rond het opvolgingsproces. Dat maakt je een sterke gesprekspartner en helpt bij de overdracht. Je groeit er naartoe. Meer weten? Lees hier verder.

15
juli
2020

Is er behoefte aan een ander soort leiderschap in crisistijd?

20200715 leiderschap smalCollega Patricia Hofman schreef een artikel over leiderschap in crisistijd. In deze coronatijd kwamen managers en directie voor grote uitdagingen te staan. Wat voor keuzes maak je dan en hoe daadkrachtig moet je zijn? En wat maakt verbinding dan voor verschil en hoe verbind je je als manager met je medewerkers? Lees hier meer.

08
juli
2020

Familiestatuut

FamilieAls team komen we regelmatig bijeen om onze kennis scherp te houden en te verdiepen om zo jou als klant goed van dienst te zijn. Afgelopen bijeenkomst was het thema het familiestatuut. Een belangrijk instrument wat bijdraagt aan harmonie in de familie en continuïteit van het familiebedrijf. Door als familie samen het proces van het familiestatuut te doorlopen, komt het gesprek op gang en worden belangen en opvattingen duidelijk, zodat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Collega Adriaan Westerveld vertelt in dit artikel hoe dit familiestatuut helpend was bij één van onze klanten.

16
juni
2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

20200615 nieuwsbrief2Deze week is onze zomer nieuwsbrief uitgekomen.Met artikelen over hoe jij jouw onderneming mee kunt laten bewegen in deze veranderende wereld, is opvolging in het familiebedrijf wel haalbare kaart? En een interview met één van onze klanten over hoe onmisbaar begeleiding is bij bedrijfsopvolging.

Ook elk kwartaal interessante artikelen ontvangen? Schrijf je dan hier in.

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.