• Home
 • Nieuws
 • Master voor vrouwen in het familiebedrijf van start!
28
september
2020

Master voor vrouwen in het familiebedrijf van start!

720200915 les 1 collage siteSpeciaal voor vrouwen in het familiebedrijf is ProMissie, adviseur van familiebedrijven, een Master voor vrouwen in het Familiebedrijf gestart. Deze Master bestaat uit vier bijeenkomsten met elk een eigen thema dat in gaat op familiebedrijf, familie en communicatie. De eerste leergang van deze master is medio september van start gegaan met een groep enthousiaste vrouwen.

ProMissie ziet al jaren de bijzondere positie van vrouwen in het familiebedrijf. Ieder familiebedrijf heeft een eigen dynamiek en vrouwen vervullen daar een bijzondere rol in. Of zij nu actief meewerken in het bedrijf, de stille kracht achter de schermen zijn, een baan elders hebben: ze spelen hoe dan ook een rol bij het reilen en zeilen van het bedrijf. Sterker nog: ze hebben verschillende rollen. Naast partner zijn ze moeder, opvoeder, bemiddelaar en klankbord. Ze weten dat het bedrijf altijd op de eerste plek komt.

Iedere bijeenkomst wordt er een thema behandeld om vrouwen meer inzicht te geven in hun rol en hoe ze die kunnen inzetten voor hun gezin en het bedrijf. Daarnaast is ontmoeting een belangrijk aspect van de MoederMaster: samen met andere vrouwen, jong en oud, ieder in een eigen rol en ieder met een andere betrokkenheid bij het familiebedrijf, in gesprek over vragen en mogelijke antwoorden.

De Master voor vrouwen in het Familiebedrijf is een jaarlijks terugkerende leergang van ProMissie voor vrouwen in familiebedrijven. Het gaat hierbij om partners van overdragers, vrouwelijke overdragers, partners van opvolgers, dochters van overdragers met allemaal verschillende rollen in het bedrijf. Interesse in deze Master? Kijk dan hier.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website