• Home
 • Nieuws
 • ProMissie begeleidt overname van Autoschade Simon Groot door Autobedrijf Kreijne
12
oktober
2018

ProMissie begeleidt overname van Autoschade Simon Groot door Autobedrijf Kreijne

WhatsApp Image 2018 09 27 at 09.21.43Met de overname van Autoschade Simon Groot bundelen de twee familiebedrijven hun krachten, zodat Kreijne door kan groeien als een betrouwbare partner in de mobiliteitsbranche.

Autobedrijf Kreijne
Autobedrijf Kreijne is merkdealer van Mazda en Suzuki in de regio Amersfoort en Hilversum. Zij staan voor kwaliteit en zijn dan ook trots dat ze juist deze twee mooie merken mogen vertegenwoordigen. Daarnaast helpen ze de klant ook graag aan een mooie occasion. Autobedrijf Kreijne bestaat inmiddels 90 jaar en is een echt familiebedrijf. Na Gerrit (1928), Henk (1968) en de broers Gert en Kees (1984) is met Rosan alweer de vierde generatie Kreijne in het bedrijf actief.

Autoschade Simon Groot
Autoschade Simon Groot is in 1972 opgericht door – de naam zegt het al – Simon Groot. Al snel wist Simon met zijn team een goede naam op te bouwen met schadeherstel in Amersfoort en omgeving. In 2002 nam zoon Marcel Groot het bedrijf over. Onder zijn leiding is de goede naam en bekendheid van Autoschade Simon Groot voortgezet. Vanzelfsprekend met oog voor ontwikkelingen op het vlak van schadeherstel en nieuwe technieken.

Overname
De autobranche verandert in rap tempo. Dat maakt het des te belangrijker om vooruit te denken. Autobedrijf Kreijne ziet de overname van Autoschade Simon Groot dan ook als een belangrijke stap voor de toekomst. Het is een stap die er mede voor moet zorgen dat Kreijne de komende jaren op nog meer onderdelen kan voorzien in de behoefte van automobilisten.
"Wij willen een compleet pakket kunnen aanbieden in de mobiliteitsbranche en daar hoort ook schadeherstel bij", legt Jasper Bijl, directeur Autobedrijf Kreijne, uit. "Autoschade Simon Groot is een bedrijf met een rijke historie. Bij Kreijne vieren we dit jaar ons 90-jarig jubileum, maar ook Simon Groot is een bekend bedrijf binnen de schadebranche en bestaat al meer dan 45 jaar."
De overname wordt officieel van kracht per 1 januari 2019. De naam Autoschade Simon Groot zal echter niet verdwijnen en ook de werknemers blijven aan boord. De dagelijkse leiding blijft in handen van Marcel Groot. Jasper Bijl: "We gaan door op de weg die we beide al jaren volgen. We blijven ook alle auto merken en bedrijfswagenschades op de zelfde wijze herstellen. Persoonlijk contact staat bij Kreijne en Simon Groot hoog in het vaandel en daarom vullen we elkaar zo goed aan.

ProMissie
ProMissie Bedrijfsoverdracht, gespecialiseerd in advisering aan familiebedrijven, heeft in de persoon van Adriaan Westerveld ondernemersadviseur, de aandeelhouders van Autoschade Simon Groot begeleid.

Piet.lr - website

Direct contact?
Piet Spruijtenburg:
06-22491256
Stuur Piet een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.