09
februari
2021

Ruimte voor ontwikkeling

Als adviseur bijProMissie is iedere dag anders. Elke klant heeft zijn eigen vraagstuk en dynamiek. Patricia vertelt over haar eigen ontwikkeling.

Waarom werken voorProMissie bij mij past. 

De start 
Begin 2015. Na een carrière van ruim 18 jaar binnen de Rabobank organisatie kriebelde het bij mij om voor mijzelf te beginnen. De laatste jaren was ik vooral actief geweest in het segment Groot Zakelijk.

Ik hield mij bezig met het uitwerken van financieringsaanvragen, analyseren van jaarcijfers, opstellen van juridische documentatie, het begeleiden van processen van klantvragen, maar ook het coachen van medewerkers en het begeleiden van projecten. Met deze kennis en expertise kon ik ook van meerwaarde zijn in het bedrijfsleven.

ProMissie
In mei 2015 wees een oud collega mij op een vacature bij ProMissie Rivierenland. Ze zochten een secretaresse voor 1 dag in de week. De term secretaresse dekte niet helemaal de lading van de persoon die ze zochten. Eigenlijk zochten ze het schaap met vijf poten die ze kon ondersteunen op organisatorisch vlak, maar ook kon ondersteunen bij klanttrajecten. 

De klik
In het eerste gesprek was er gelijk een klik. Met name hoe de mensen van ProMissie in het leven staan en hun diensten verlenen aan klanten. Persoonlijk, betrokken, in verbinding met elkaar, met een hoge kwaliteitsstandaard en ruimte gevend om jezelf te ontwikkelen. 

Mijn ontwikkeling 
In de eerste periode ben ik vooral bezig geweest met organisatorische zaken zoals het opstellen van nieuwsbrieven, het maken van presentaties, voorbereiden van workshops, het ondersteunen van de adviseurs bij klantdossiers waaronder het opstellen van juridische documenten en uitwerken van klantinterviews. Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren. Dit gaf ik ook aan bij Piet en Tamme, partners van ProMissie Rivierenland. Zij gaven mij de ruimte om mij verder te ontwikkelen. Afgelopen jaren heb ik me, door hun support, kunnen ontwikkelen tot een volwaardig adviseur voor familiebedrijven en samenwerkende ondernemers. 

Spreekt mijn verhaal je aan? Kijk dan eens naar onze vacature voor bedrijfskundig adviesmedewerker.

Tamme.lr - website

Direct contact?
Tamme de Vries:
06-53941889
Stuur Tamme een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website