07
oktober
2019

ProMissie begeleidt in Groene Hart

20190815 publicatie JO Groene HartIn het magazine Into Business editie Gouda staat een mooi artikel over onze collega Jolanda Oosterom. In dit artikel vertelt zij over haar ervaring met overdrachtsprocessen in familiebedrijven. Ze begeleidt, coacht en traint zowel overdragers als de nieuwe generaties.

 

 

Jolanda komt zelf ook uit een ondernemersgezin en is vanuit die achtergrond geinteresseerd geraakt in de generatiewissel in familiebedrijven. De opvolging is een cruciaal moment, niet alleen voor het bedrijf, maar ook voor de familie.

In het artikel wordt verder ingegaan op hoe het begeleidingsproces vanuit ProMissie verloopt en ook hoe verschillend opvolgingstrajecten kunnen verlopen. Jolanda streeft naar het leggen van verbindingen in de familie, bruggen bouwen tussen de generaties en tussen familie en bedrijf. Het leerwerktraject voor jonge opvolgers van ProMissie speelt hier ook een belangrijke rol in. 

Lees het hele artikel hier.

jolanda.lr

Direct contact?
Jolanda Oosterom:
06-22912570
Stuur Jolanda een e-mail

Praktijkcase

Mieke:  “Het familiebedrijf kost veel.”
"Een familiebdrijf hebben heeft zo zijn voor en nadelen. We hebben het goed en aan geld is er geen gebrek. Aan de andere kant kost het bedrijf heel veel tijd en dat kan ten koste gaan van het gezin. En als moeder sta ik er altijd tussenin, tussen het bedrijf en mijn gezin, en dat vind ik wel eens lastig.”
Lees meer...

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website