Henk Bezemer MBA

Henk siteHenk is een gedreven familiebedrijvenadviseur met een scherp oog voor de intermenselijke relaties. Hij combineert een scherp analytisch inzicht in cijfers en bedrijfsprocessen met een grote betrokkenheid naar zijn omgeving. Zijn passie ligt in het helpen groeien van ondernemers in hun ondernemerschap en in hun relaties.

Opgeleid als bedrijfskundige heeft Henk ruime ervaring als algemeen directeur van kleinere en grotere bedrijven, die hun dienstverlening primair richten op het familiebedrijf in het MKB.

Naast commercie en bedrijfsvoering is organisatie- en personeelsontwikkeling een speerpunt in zijn loopbaan. Als eindverantwoordelijke in een aantal fusies en als mediator kent hij uit de praktijk de afweging van de diverse belangen in overdrachtsprocessen.

Als adviseur kenmerkt Henk zich door een open, vriendelijke, spiegelende en soms confronterende benadering. Hij zoekt daarbij in zijn rol als sparringpartner steeds het evenwicht tussen het belang van het bedrijf, de eigenaar en de familie.

Naast zijn werk voor ProMissie, stelt Henk zijn expertise en tijd beschikbaar voor zijn droom: dat levens van mensen in ontwikkelingslanden blijvend veranderd zullen worden. Zowel door het stimuleren van ondernemerschap, als door alfabetisering en taalontwikkeling.

Contact: Bel 06-53782959 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van diverse ondernemersnetwerken, voorzitter bestuur stichting Poverty Share Investments, voorzitter bestuur Wycliffe Bijbelvertalers Nederland en lid van diverse andere besturen

 

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website