Tamme de Vries RV

Tamme de Vries site 2018Tamme heeft ProMissie Bedrijfsoverdracht opgericht om ondernemers te begeleiden bij de overdracht van hun onderneming(en). Hij is een daadkrachtige ondernemer, een pionier met visie die partijen bij elkaar brengt met aandacht voor de relatie. Als adviseur en als ondernemer heeft hij als eigenaar leiding gegeven aan de groei van accountantskantoren. Met de overdracht van deze kantoren deed hij zelf belangrijke ervaring op met de verkoop van een eigen bedrijf.

Het belangrijkste uitgangspunt voor Tamme is, naast het tot elkaar brengen van partijen en het bijdragen aan de continuering van de onderneming, het behoud van een goede relatie tussen mensen. Zijn kracht zit in het ontdekken en gebruiken van de sterke eigenschappen van de ondernemer en de samenwerking met mensen die van hem verschillen. Tamme zet zijn kennis en ervaring op een persoonlijke, betrokken wijze in. Zijn opdrachtgevers hebben aan hem een uitstekende (sparring)partner tijdens het overdrachts- of aan- of verkooptraject. Tamme is als Register Valuator (RV) deskundig op het gebied van waarderingsvraagstukken. Hij wordt regelmatig gevraagd om verschillen tussen aandeelhouders op te lossen en ook als deskundige in arbitrage- en/of mediationzaken.

Naast zijn dagelijks werk heeft Tamme een grote passie voor ontwikkelingswerk. Hij is betrokken bij diverse ontwikkelingshulp organisaties en bezoekt regelmatig landen in Afrika en Azië om daar zijn expertise in te zetten (en te ontvangen). Ook daar draait het om samenwerking op basis van gelijkwaardigheid.

Contact: Bel 06-53941889 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van CBMC en enkele andere netwerken, lid van diverse beroepsverenigingen en lid van diverse besturen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/tammedevries

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website