Adriaan Westerveld

Adriaan siteAdriaan komt uit een familiebedrijf en heeft de typische kenmerken zelf ervaren. Een ondernemende bruggenbouwer met oog voor het bedrijf en hart voor de mensen. Sterk van idee naar uitvoering, gericht op de grote lijn met oog voor details. Hij deelt graag zijn kennis en ervaring met ondernemers en ondernemende families. Adriaan heeft een ruime ervaring als klankbord en adviseur in de aandeelhoudersvergadering voor aandeelhouders en bestuurders en als lid van Raad van advies of toezichthouder in het familiebedrijf. Hij is een vertrouwde STAK-bestuurder in diverse familiestichtingen. 

Wat Adriaan boeit zijn de dilemma's waarmee ondernemers en zakenmensen kunnen worstelen. Zijn veelzijdige ervaring met activiteiten als (door)start, groei, reorganisatie, samenwerking, fusie, sanering en beëindiging van ondernemingen is waardevol bij het vinden van oplossingen en het ontwikkelen van een nieuw perspectief.

Contact: Bel 06-20625499 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van CBMC, lid van NCD, initiatiefnemer van het Baarns OndernemersNetwerk en lid van diverse besturen.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/adriaanwesterveld

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.