Astrid van Os

Astrid van Os site 2018 klein

Als Office Manager zorgt Astrid voor het goed reilen en zeilen van onze organisatie. Ze houdt van heldere communicatie, een open sfeer, staat graag voor mensen klaar en geniet van een goede samenwerking met haar collega’s. Ze is er om de collega’s binnen Promissie te ondersteunen en de interne bedrijfsprocessente structureren en soepel te laten verlopen. Denk hierbij aan administratie, personeel, marketing en algemene organisatorische zaken. Ze heeft een ruime ervaring opgedaan in soortgelijke functies binnen uiteenlopende organisaties.

Haar affiniteit met ondernemers blijkt uit haar daadkracht en haar ‘handen-uit-de-mouwen’ mentaliteit. Astrid is ook bewogen met de wereld om haar heen. In het klein dichtbij huis door zorg voor anderen. En internationaal door de oprichting van een stichting die omziet naar arme gezinnen en straatkinderen in Kiev, Oekraïne.

Contact: Bel 085-8771690 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Linkedin: www.linkedin.com/in/astridvanosgies/

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.