Peter van Dillen

DSC07835 LowRes sitePeter was al vroeg in zijn werkzame leven ondernemer en heeft later de switch gemaakt naar bestuurder en directievoorzitter van een 150 jaar oud familiebedrijf. Daar is de liefde voor het familiebedrijf begonnen en heeft hij mogen ervaren hoe familie, bedrijf en eigendom met elkaar verweven zijn. Peter is zowel daadkrachtig als analytisch en heeft een duidelijke helikopterview en daarmee ook oog voor alle betrokkenen in het bedrijf of proces.

Naast 30 jaar praktijkervaring als ondernemer, bestuurder en directievoorzitter is hij opgeleid als bedrijfskundige en heeft op latere leeftijd nog een MBA opleiding gevolgd bij Nyenrode.

Peter is ook bestuurder en toezichthouder bij diverse stichtingen en goede doel instellingen. Hij initieert samen met ondernemers ook diverse projecten waar business en hulpverlening elkaar ontmoeten, zodat mensen op een duurzame wijze verder worden geholpen.

Contact: Bel 06-22960850 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk: Lid van Logos, Obadjaberaad en CBMC. Deelnemer is diverse ondernemersnetwerken.

LinkedIn: linkedin.com/in/peter-van-dillen

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website