Geja de Groot

Foto ProMissie Geja ingezoomd siteGeja begeleidt ondernemers in het opvolgingstraject. Met haar betrokken, oprechte, enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid staat ze naast de ondernemer in dit proces.
 
Over familiebedrijven zegt Geja: “Een familiebedrijf is je levenswerk. Het geeft voldoening, uitdaging en eer van je werk, maar zakelijk en privé lopen vaak door elkaar heen. Bedrijfsopvolging is dan ook absoluut niet vanzelfsprekend. Elk proces is anders en dus maatwerk.” Graag wil ze samen met de ondernemer en de volgende generatie optrekken. Want: “Hoe mooi is het om verschillende generaties te helpen begrip voor elkaar te krijgen?”
 
Ze is opgegroeid op een agrarisch familiebedrijf dat haar ouders van de voorgaande generatie hebben overgenomen. Haar interesse in familiebedrijven en overnames binnen (agrarische) familiebedrijven leidde tot de studie Financiële Dienstverlening Agrarisch, waarna ze werkzaam is geweest in de financiële dienstverlening specifiek voor agrarische bedrijven.
 
Om ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Geja ook de basis van de opleiding Toegepaste Psychologie gevolgd. Ze heeft oprechte interesse in de persoon achter de ondernemer. Welke passie schuilt er in een persoon en hoe uit zich dit in het ondernemerschap?
 
Het samen oplopen met ondernemers in bijzondere en intensieve fasen in de onderneming is wat Geja aanspreekt bij ProMissie. 

Contact: Bel 085-8771690 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Linkedinlinkedin.com/in/geja-de-groot

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Zuid-Veluwe
   Molenparkweg 30-A Lunteren

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.