Thimo Kooiman

Thimo KooimanBeweging in mens-en-werk, dat is wat Thimo drijft. Naast individuen, ondernemers, teams en bedrijven staan en hen begeleiden in hun ontwikkelingsprocessen. Samen onderzoeken wat nodig is, wat werkt, wat mist, koers vinden, stappen zetten
en onderweg leren. Als bruggenbouwer creëert hij snel een voedingsbodem voor groei en verandering.

Hij heeft ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende, project/programmamanager en adviseur op het snijvlak van organisatie- en mensontwikkeling. Zijn economische en bedrijfskundige opleidingsachtergrond helpen om zaken in de juiste context te zien en te zetten. Gelijktijdig stellen diverse coachopleidingen hem in staat de kracht in mens, team en bedrijf naar boven te halen. Thimo is LVSC-registercoach.

Sinds 2003 is hij zelf ondernemer en werkt hij vanuit zijn bedrijf Kooiman Konnekt als coach, teamontwikkelaar, trainer, procesbegeleider, vertrouwenspersoon en mentor. Thimo wordt graag benaderd voor vragen op het gebied van leiderschap, communicatie, samenwerking en het begeleiden van veranderingen.

Opdrachtgevers waarderen hem om zijn betrokkenheid, luisterend oor en scherpe analyse. Ze typeren hem als vriendelijk confronterend, praktisch en doelgericht, altijd werkend vanuit een transparant proces.

Contact: Bel 06-43840098 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LinkedIn: www.linkedin.com/in/thimokooiman/

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website