Rob Zoutewelle RL

Rob siteRob is een mensenmens in hart en nieren. Hij heeft een ruime ervaring in P&O en werving en selectie in uiteenlopende bedrijfstakken en heeft zich gespecialiseerd als loopbaanprofessional. Het is zijn ambitie om samen een loopbaan duurzame gestalte te geven door de juiste aandacht voor vitaliteit, vakmanschap, bezieling en balans.
Rob is Register Loopbaanprofessional (Career Management Institute) en actief lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling. Zijn ruime ervaring in Human Resources, Executive Search, Recruitment & Selection en Coaching maken hem een professional die in veel (arbeids)markten thuis is.

Coachees waarderen Rob vanwege zijn combinatie van betrokkenheid, evenwichtige oordeelsvorming en resultaatgerichtheid. Waar nodig en gewenst hebben zij baat bij zijn groot arsenaal aan netwerkcontacten in de arbeidsmarkt. Op hun beurt waarderen opdrachtgevers Rob om zijn heldere analyse en advies- en coaching kwaliteiten.

Rob Zoutewelle wordt graag benaderd voor vragen op het gebied van assessment, loopbaan, persoonlijke effectiviteit, re-integratie of outplacement.

Contact: Bel 06-54277435 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerken: Aangesloten bij Career Management Institute, SevenLifeLanguages netwerk

Linkedin: www.linkedin.com/in/robzoutewelle

  • Onze vestigingen

   Stationsweg 35, Sliedrecht

   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   Herenstraat 52 Rhenen

   Graaf Florisweg 135 Gouda

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

Button website