Robert de Vries

Vries siteNet als veel anderen heeft Robert de pijn van het ondernemen ervaren en daarbij ook ervaren hoe belangrijk een goede adviseur en klankbord is bij bedrijfsopvolgingsprocessen. Door te denken vanuit visie en kansen, creatief te zijn, mensen te boeien en binden is het bedrijf dat hij overnam uiteindelijk zeer succesvol geworden en in 2008 verkocht.
 
Sinds 2006 houdt Robert zich bezig met het begeleiden van ondernemers als het gaat om strategische vraagstukken, bedrijfsopvolging en professionaliseren van het (familie)bedrijf. Hij is opgeleid als Register Adviseur Bedrijfsopvolging en vindt het een mooie uitdaging om de volgende generatie van een familiebedrijf te begeleiden met het opvolgingsproces. Niet alleen het financieel/juridische traject, maar juist ook door (strategisch) richting te geven aan de volgende fase van het bedrijf en ondersteunen bij (her)structureringsprocessen en veranderingsoperaties. Robert staat naast en achter de ondernemer en draagt graag de verantwoordelijkheid van het totale proces. Objectiviteit, heldere communicatie en een ondernemende aanpak vormen de basis van zijn werk.
 
Contact: Bel 06-22669239 of stuur Robert een e-mail.
 
Logo BOBB april 2017Netwerk: Business Club Vallei & Rijn en Bedrijvenkring Veenendaal en aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

LinkedIn: www.linkedin.com/in/robertvries

  • Contact

   ProMissie Rivierenland
   Stationsweg 35, Sliedrecht

   ProMissie Eemland
   Dorpsstraat 92 Bunschoten

   ProMissie Vallei en Heuvelrug
   Herenstraat 52 Rhenen

   ProMissie Groene Hart
   Graaf Florisweg 135 Gouda

   ProMissie Veluwe 
   Kostersweg 29 Loenen

   Contact: 085-8771690
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   Contactpagina

  • Volg ons

   Neem contact met ons op

   Invalid Input
Button website

Promissie.nl gebruikt cookies voor een goedwerkende website.